Bioilmastolliset pergolat

Kauniit bioilmastolliset pergolat hyvään puutarhaelämään

Yksi bioilmastollisten pergoloiden erityispiirteistä on se, että voit avata ja sulkea katon. Pergola on yksinkertainen ja mukautuva rakennelma, joka voi suojata sinua, kun olet ulkona puutarhassa. Kun sinulla on bioilmastollinen pergola, se tarkoittaa sitä, että voit nauttia puutarhasta varjossa, kun aurinko paistaa ja olla suojassa, kun sataa – käyttäen samaa pergolaa. Voit saada bioilmastollisen pergolan liikuteltavilla metallisäleillä katossa tai pehmeämmän version, jossa katto on tehty tukevasta kankaasta. Molemmissa pergolatyypeissä on mukautuva katto, joka voidaan avata tai sulkea riippuen säästä ja siitä, millä tuulella olet. Haluatpa nauttia täydestä auringosta tai haluat miellyttävää varjoa – yksinkertaisesti avaa tai sulje katto. Lisäksi voit käyttää bioilmastollista pergolaasi avoinna kaikilta sivuilta ilman sivuseiniä tai verhoja – tai voit asentaa yhden tai useampia sivuseiniä luomaan enemmän suojaa.

Bioilmastolliset pergolat ovat sopeutettavissa säähän

Yksi syy siihen, että bioilmastolliset pergolamme ovat niin suosittuja on ensimmäiseksi se, että ne näyttävät eleganteilta ja kutsuvilta minne vain sijoitat sellaisen. Mutta pergolat ovat niin paljon muutakin kuin hienon näköisiä – niiden mukautuvuus on myös tärkeässä osassa. Yhden tällaisen modernin ja minimalistisen pergolan kanssa voit viipyä ulkona puutarhassa enemmän tai vähemmän, kun haluat – satoi tai paistoi. Voit avata ja sulkea katon säleet kammella – tai jos haluat bioilmastollisen pergolan pehmeällä katolla – käytä mukana tulevaa kaukosäädintä. Jos alkaa sataa, kun olet ulkona, sulje vain katto. Katto suojaa sinua sateelta ja johtaa veden alas pergolan jalkoihin piilotettuja syöksyputkia. Lisäksi voit luoda suljetun pergolan tai puutarhapaviljongin lisäämällä sivuseinät, verhot, säleseinät, liukuovet karkaistusta lasista ja muuta.

Bioilmastolliset pergolat vahvalla ja kestävällä alumiinirungolla

Meidän bioilmastolliset pergolamme ovat tukevia rakennelmia vahvalla alumiinirungolla ja kestävillä metallisäleillä katossa. Rakennelma on tukeva ja painava, mutta sinun pitää silti kiinnittää pergola pohjaan. Lisää sivuseinät tai verhot pergolaasi, jotta voit käyttää avointa rakennelmaa puutarhapaviljonkina, kun sää on viileä tai tuulinen. Huomaa, että liikuteltavat säleet katossa säätelevät enemmän kuin vain auringon määrää – se voi myös säädellä ilman ja siten tuuletuksen määrää ja suuntaa. Kun lisäät pehmeät sivuseinät, verhot ja erityisesti hyttysverkot bioilmastolliseen pergolaan, voit myös oleskella pergolassa joutumatta huolehtimaan lentävistä hyönteisistä. Onko sinulla kysymyksiä bioilmastollisista pergoloistamme – tai joistain muista monista puutarhapaviljongeistamme tai muusta? Soita meille, lähetä sähköpostia tai käytä Chattiamme.