Kilpa teltat

Kilpateltat ovat täydellisiä herättämään positiivista huomiota.

Dancoverin kilpateltat tarjoavat erinomaista suojaa auringon vaarallisilta UV-säteiltä, kun sinun on oltava ulkona useita tunteja erilaisten moottoriurheilutapahtumien parissa. Osallistutko tapahtumaan, kuten ralli, speedway, rata-autoilu, motocross, mikroautoilu tai road racing? Silloin sinun täytyy viettää radan varrella useita tunteja, ja silloin aurinko voi olla sekä liian kuuma että vaarallinen ihollesi. Jos sää on huono, kilpateltta antaa täydellisen suojan sateelta ja tuulelta.

Kilpateltat ovat muunneltavia ja helppoja pystyttää.

Dancoverin kilpateltat ovat niin helppoja pystyttää, että voit pystyttää teltan noin 60 sekunnissa. Kilpateltat ovat samalla helppoja sekä kuljettaa että varastoida. Ne toimitetaan käytännöllisissä kantolaukuissa, jotka tekevät kilpateltan mukaan ottamisesta helppoa minne vain menet kilpailemaan. Kilpatelttoja on saatavilla yli 1 230 erilaisessa yhdistelmässä – koon, värin ja mallin mukaan. On myös mahdollista saada oma uniikki kilpateltta täydellä digitaalisella painatuksella. Kilpateltta täydellä digitaalisella painatuksella tuo paljon positiivista huomiota useimmissa moottoriurheilutapahtumissa. Jos voit pystyttää kilpateltan täydellä digitaalisella painatuksella radan varteen tai yleiselle alueelle, saat paljon huomiota, jos teltasta on tehty tarpeeksi uniikki. Lisäksi sinulla on kaikki mahdollisuudet tehdä siitä erityinen, sillä voit saada mitä vain painatettuna kilpatelttaasi – kuvia, tekstiä ja tietenkin logon.

Kilpateltat täydellä digitaalisella painatuksella.

Kilpateltta voi todella näyttää mahtavalta oikealla kuvituksella. Taivas on rajana, mitä tulee oman kilpateltan koristeluun. Yksi mahdollisuus on painattaa suuri valokuva tiimistä ja ajoneuvosta ja muuta koko telttapeitteelle. Se näyttää vaikuttavalta ja takaa, että kilpatelttaasi ei vain huomata, vaan myös muistetaan. Oletko mieluummin vähän hillitympi? Silloin voit tyytyä painattamaan tiimin nimen, logon ja ehkä tiimin värit graafisesti esitettynä. Tämä tarjoaa tiimille parhaan mahdollisen elegantin kilpateltan.

Kilpateltat täydellä digitaalisella painatuksella sekä lepoon että työhön.

Kilpateltat täydellä digitaalisella painatuksella toimivat täydellisesti, kun osallistuva tiimi haluaa vähän yksityisyyttä tapahtuman aikana. Tilava kilpateltta on mahtava, jos haluat paikan, jossa pitää välineitä ja työkaluja kuivana tai ehkä paikan, jossa työstää autoja ja muuta. Suosittelemme, että valitset yhden vahvoista, kestävistä ja korkealaatuisista kilpateltoistamme, joista nautit monissa kilpailuissa. Korkealaatuisessa kilpateltassa on tilaa työstää moottoria ja muuta ja samalla on tilaa levätä tai pitää kokousta ilman häiriöitä. Dancoverin kilpateltat tulevat käytännöllisissä kuljetuslaukuissa, jotka tekevät näiden muunneltavien kilpatelttojen kuljettamisesta ja varastoimisesta erittäin helppoa.