Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Tietoa Dancoverista

2003 perustettu Dancover on yksityinen osakeyhtiö. Kansainvälisenä verkkokauppana me tarjoamme laajan valikoiman juhlatelttoja, pikatelttoja, varastotelttoja, autotelttoja, työtelttoja, venetelttoja, puutarhapaviljonkeja, suojapeitteitä ja kontteja. Lisäksi meillä on laaja valikoima tapahtumatarvikkeita ja välineitä yrityksille. Voit saada muun muassa tukevia taittopöytiä, kokoontaitettavia tuoleja, pinottavia tuoleja ja penkkejä. Valikoima sisältää lattioita, mattoja, LED-valoja, lämmittimiä ja paljon muuta. Kauppamme on suunnattu sekä yksityisasiakkaille että yrityksille, ensisijaisesti Euroopassa, mutta toimitamme myös ympäri maailmaa.

Olemme yhdistäneet useiden vuosien kokemuksen ja tiedon hyvin erikoistuneeseen ja omistautuneeseen tuotekehitykseen. Tämä vahva yhdistelmä on useita vuosia tehnyt Dancoverista luonnollisen valinnan tuhansille tyytyväisille asiakkaille kaikkialla Euroopassa. Johtavana toimittajana useissa tuotekategorioissa olemme muita edellä, mitä tulee laatuun, hintaan ja palveluun. Meidän asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan ennen ostoksia, niiden aikana ja jälkeen. Lopuksi tarjoamme nopean toimituksen vuoden ympäri.

Dancoverin Euroopan pääkonttori sijaitsee Tanskassa. Sieltä löytyy myös varastomme. Tämä järjestely antaa meille parhaan logistiikan ja toimitustemme tarkkuus on suuri kuljetusliikkeidemme ansiosta. Yli 60 omistautuneen työntekijän kanssa voit aina odottaa erinomaista kokemusta vieraillessasi Dancovershop.com:ssa. Suuri osa näistä työntekijöistä työskentelee Myynnissä & asiakaspalvelussa taataksemme sen, että asiakkaamme voivat aina löytää ja tilata etsimänsä tuotteen.

Laaja palvelumme ja henkilökohtainen tuki yhdistettynä laajaan valikoimaan ja Parhaan hinnan takuuseen ovat tärkeitä komponentteja meidän nopeassa ja tasaisessa kasvussamme ja kehityksessämme vuodesta 2003. Pakkaamme ja lähetämme suurimman osan tuotteistamme varastoltamme Tanskasta. Siksi voimme taata saavutettavuuden ja nopean toimituksen. Jos sinulla on kysymyksiä monista tuotteistamme tai mistä tahansa Dancoveriin liittyvästä, soita meille tai lähetä sähköpostia.

Puhelin: 0 753 251 177

Sähköposti: [email protected]

Maanantai - Perjantai: 09:30 - 18:00

Osoite:

DANCOVER A/S
Nordre Strandvej 119A
3150 Hellebæk
Tanska