Mainosteltat

Mainosteltat herättävät huomiota ja saavat aikaan positiivisen reaktion.

Mainosteltat Dancoverilta herättävät varmasti positiivista huomiota, jos osallistutte markkinoille tai muunlaisiin tapahtumiin. Kun teillä on mainosteltta täydellä digitaalisella painatuksella, erotutte yrityksenä ja potentiaaliset asiakkaat muistavat teidät paljon suuremmalla todennäköisyydellä tapahtuman jälkeen. Kauniisti koristellulla mainosteltalla voitte esitellä tuotteita, logoanne ja kirjoittaa viestin yleisesti tai tiettyyn tapahtumaan liittyen – kuten tarjoukset ja muut sellaiset.

Mainosteltat voivat kertoa positiivista tarinaa yrityksestä.

Mainosteltat voidaan koristella kaikella valokuvista ja kuvista teksteihin ja logoihin. Dancover tarjoaa täyden digitaalisen painatuksen, mutta jos haluatte esitellä yrityksenne hillitymmin, voitte valita logopainatuksen mainosteltan peitteeseen. Korkealaatuisen mainosteltan kanssa voitte nauttia teltan toiminnasta useasti monissa tapahtumissa. Dancoverin mainosteltat tulevat käytännöllisissä kantolaukuissa, joten voitte ottaa teltan mukaan kaikkialle, missä teidän on oltava esillä ja esiteltävä itsenne.

Mainosteltat ovat täydellisiä mainospylväitä.

Mainosteltat ovat täydellinen väline yrityksen tarinan kertomiseen. Voitte päättää aiheen ja kehittää juuri sen tarinan, jonka haluatte kertoa nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille. Suurella valokuvalla voitte näyttää uuden tuotteen, kertoa yrityksestä tai jopa esittää ajankohtaisen tarjouksen. On myös mahdollista tilata useampia erilaisia mainostelttoja, jotta voitte kertoa erilaisen tarinan riippuen tilanteesta. Jos käytte kauppaa sekä yritysten välillä että vähittäismyynnissä, voitte saada mainosteltat kummankin laisille markkinoille ja muualle.

Mainosteltat ovat muunneltavia ja kestäviä.

Dancoverin mainosteltat ovat tulosta innovatiivisesta tuotekehityksestä, joka tarjoaa muunneltavan mainosteltan, joka voidaan pystyttää vain 60 sekunnissa. Lisäksi teltta toimitetaan käytännöllisessä kuljetuslaukussa, joka tekee mainosteltan kuljettamisesta ja varastoimisesta helppoa. Vahvaa ja kestävää peitettä voidaan käyttää vain yhdellä logopainatuksella yhdellä puolella tai valita täyden digitaalisen painatuksen omalla kuvituksella kaikille puolille mukaan luettuna kattopeite. Haluatteko tietää lisää, kuinka mainosteltta voi auttaa saamaan enemmän huomiota markkinoilla ja toreilla? Soittakaa asiantuntijoille Dancovershop.com:issa.