Retkeilyteltat

Retkeilyteltat tarjoavat mukavuutta ulkona.

Dancoverin retkeilytelttoja on saatavilla monissa eri ko’oissa ja monenlaisin hinnoin riippuen siitä, mitä haluat. Voit valita laajasta valikoimasta käytännöllisiä ja elegantteja telttoja. Onko teitä 2, 3 tai 4 henkeä? Sinä voit valita yhden pienemmistä retkeilyteltoista, kuten pop-up teltat, tunneliteltat, kupoli- ja iglooteltat. Tai onko teitä viisi tai kuusi henkeä menossa retkeilemään? Meillä on myös suurempia retkeilytelttoja, joissa on tilaa tarvikkeille ja matkalaukuille. Meillä on retkeilytelttoja niille, jotka haluavat olla tien päällä, ja siksi haluavat kantaa mahdollisimman vähän. He valitsevat mieluummin pienemmän ja kevyemmän retkeilyteltan nauttiakseen matkasta enemmän. Voit saada myös retkeilyteltat perheelle, joka tarvitsee mukavan teltan, jossa on tilaa matkatavaroille ja jossa on tilaa seistä teltan sisällä.

Korkealaatuiset retkeilyteltat tekevät matkustamisesta helppoa.

Retkeilyteltat antavat ihanan vapauden tunteen. Ota vain teltta ja suuret ulkoilmaseikkailut odottavat. Useimmat retkeilijät valitsevat nykyään modernien leirintäalueiden mukavuuden moderneine mukavuuksineen. Vaikka leiriytyisit yhdelle näistä leirintäalueista, telttasi täytyy täyttää sarja vaatimuksia, joita tämän päivän retkeilijät odottavat teltaltaan. Yksityiskohdat, kuten looginen rakenne, helppo pystytys, kestävyys, kevyet materiaalit, helppo kulku ja tuuletus ovat vähimmäisvaatimuksia. Dancover tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia retkeilytelttoja kaikenlaisiin tarkoituksiin – vain muutamasta yöstä ja puutarhassa leikkimisestä siihen, kun koko perhe lähtee retkeilemään mahtavalle lomalle.

Retkeilyteltat kaikille – suurille ja pienille.

Retkeilyteltat Dancoverilta sisältävät monia tunnettuja merkkejä, kuten Outwell, Easy Camp, Ranger ja Coleman sekä omat merkkimme TentZing® ja Flashtents®. Saat rahoillesi vastinetta ja monia ihania tunteja ulkona riippumatta siitä, mitä valitset. Saatat haluta pitkän retkeilyloman tai ehkä tarvitset vain paikan, jossa nukkua luokkaretkellä tai mukavalla viikonloppumatkalla ystävien ja perheen kanssa. On tullut uskomattoman suosituksi lähteä perheen kanssa autolla ja vain ajaa eteenpäin retkeilyteltta takaluukussa eikä paljon muuta. Tunnet olosi vapaaksi kuin lintu ja voit valita monista vastaantulevista leirintäalueista, joita matkalla tulee vastaan. Lisäksi on mahtava tunne nukkua retkeilyteltassa luonnossa ja herätä lintujen lauluun ja ehkä mahtavaan maisemaan.